BREAKING

0

Benedict Cumberbatch “interpreton” dragoin Smaug!

smaug-625x351

Benedict Cumberbatch nuk qëndroi vetëm brenda në një booth, la mënjanë theksin e tij britanik dhe u përqëndrua totalisht rolit të tij si Smaug. Në klipin që vijon dhe që përfshihet në extended edition të The Hobbit: The Desolation of Smaug,  ju mund të shihni se si aktori i famshëm interpretoi dragoin që jeton në Lonely Mountain dhe tremb të gjithëata që përpiqen t'i afrohen. 
Natzrisht, Smaug do të rishfaqet edhe në filmin e fundit të trilogjisë së Hobbit, The Battle of the Five Armies, që pritet të shfaqet në kinema më 12 dhjetor.

0 Comment