BREAKING

0

Sa kohë do të të marrë një serial i tërë?

Kur dikush ka dëshirë të fillojë të shikojë të gjitha seritë e një seriali, gjëja e parë që bën është një kërkim për yjet në serial dhe komentet në IMDB. Por një pjesë e mirë e shikuesve janë kuriozë se sa kohë do t'u duhet që t'i shohin të gjitha seritë rresht. Veçse manualisht, duke llogaritur sa zgjat secila seri veç më veç, tashmë mund të llogarisni edhe më shpejt e thjesht.

game-of-thrones-total-time-630x590

Faqja tiii.me mund të llogarisë saktësisht të gjithë kohën që duhet për të mbaruar një serial të tërë. Në fakt, përveç serialit dhe sezonit që zgjidhet nga përdoruesi, një përdorues mund të gjejë edhe kohën që nevojitet për disa seriale bashkë. Provojeni dhe na shkruani në komente se sa zgjasin serialet tuaja të preferuara :)

 

0 Comment