BREAKING

0

Kopertina të njohura disqesh rikrijohen me protagonistë super-heronj

Çdo javë revista online comics “Comic Book Resources” prezanton një dedikim me krijimtaritë e artistëve por dhe me propozime të personave anonim me titull “The Line it is Drawn”. javën e kaluar radhën e kish një “cover” që do t'i dedikohej muzikës dhe kopertinave të disqeve.

Artistë morën përsipër për të rikrijuar kopertinat e disqeve duke pasur si protagonistë jo vetë këngëtarët ose grupet por super-heronjtë

Më poshtë mund të shihni këto krijimtari të Comic Book Resources.

cyclopsm

Cyclops: Bad by Marco D’Alfonso

mjbad

Bad (1987) by Michael Jackson

beatlescomics

The King by Nick Perks

pepperbig

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band (1967) by The Beatles

whamcom

Marvel: Make It Big by Steve Howard

WhamMake

Make It Big (1984) by Wham!

xmenbclub

Xfast Club by Phillip Sevy

bclub

The Breakfast Club: Original Motion Picture Soundtrack (1985)

Πηγή: Laughing Squid 

0 Comment