BREAKING

0

Oferta magjike e fundvitit në dyqanet Vodafone - Vodafone Bazaar deri 50 % ulje për mbi 6000 telefona inteligjentë ‘smartphone”


Si çdo vit tradita në dyqanet Vodafone vazhdon. Për festat e fundvitit shtohen ofertat dhe dhuratat magjike nga Vodafone. Që sot, fillon oferta Vodafone Bazaar dhe në dyqanet Vodafone ju mund të gjeni dhuratën e duhur për veten dhe miqtë tuaj. Këtë fundvit Vodafone Bazaar mundëson ulje të mëdha çmimesh nga 20 deri 50%, për mëse 6000 telefona smartphone.

Bazaar Print final 2012.jpg

Në ofertë përfshihen smartphone dhe tabletë të markës Vodafone si dhe të tjerë smartphone nga emrat më të njohur dhe më të kërkuar në treg.  Veç kësaj, për ata që do të përfitojnë nga uljet e Vodafone Bazaar do të ofrohen edhe dhurata në formën e MB internet për shijuar akoma më shumë blerjet e reja.

Ja disa prej aparateve dhe çmimet e ulura:

Vodafone 858 me 50 %  ulje shkon  5,500 lek (me TVSH)

Tableti Vodafone Smart Tab II 7" – ne 30% ulje shkon 17,500 (me TVSH)

Nokia C3 me 45 %  ulje shkon  9,500 lek (me TVSH)

Nokia E6 me 50 %  ulje shkon  26,400 (me TVSH)

BlackBerry 9780 me 30 %  ulje shkon 41,000 lek (me TVSH)

Vini re se përfituesit e ofertës Vodafone Bazaar duhet të jenë klientë ekzistues të Vodafone prej të paktën tre muajsh. Kushtet dhe afatet e hollësishme të ofertës gjenden në faqen zyrtare www.vodafone.al.

0 Comment