BREAKING

0

Fituesja e smartphone-it gjatë Konferencës Infocom 2015!

E teksa Konferenca 6-të e Telekomunikacionit Shqiptar (Infocom 2015) u kurorëzua me sukses, për zhvillimin e saj si dhe mbarëvajtjen e regjistrimeve, shpërndarjen e materialeve promocionale të sponsorëve por jo vetëm, Stafi i përzgjedhur i vullnetarëve punoi shumë...

Ashtu siç ishte premtuar që në fillim, në fund të konferencës do të hidhej një short ku një prej vullnetarëve do të fitonte një Smartphone. Shorti u hodh, dhe fituesja ishte Arjola Seferi.

Photo 1

Takimi i radhës është dhënë për konferencën e vitit që vjen, deri atëherë ju ftojmë të qëndroni të lidhur për t’u informuar në faqen tonë mbi zhvillimet teknologjike  në Shqipëri dhe në mbarë botën!

0 Comment